ТУРБОТА

Микола Азаров разом із вихованцями Черкаського дитячого будинку побував на головній
футбольній арені країни
 

«Ми разом з вихованцями Черкаського дитячого будинку відвідали «Олімпійський». Дітям він надзвичайно сподобався, і мені теж. Ми збудували його для проведення Євро-2012, але насправді він збудований для всіх нас, щоб мали можливість займатися спортом. Ми дуже велику увагу приділяємо розвитку спорту — не тільки футболу, а й усіх видів спорту. Хочемо, щоб у всіх наших дітей був шанс реалізуватися в житті», — зазначив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр із дітьми оглянув роздягальню національної збірної України з футболу, а потім разом пройшли на поле через тунель, яким виходитимуть футболісти під час матчів Євро-2012. На полі Микола Азаров символічно зіграв з дітьми у футбол.

Глава уряду підкреслив, що йому дуже приємно, адже здійснилася мрія дітей з провінційного дитячого будинку, які змогли побувати на головній футбольній арені країни. «Потрібно, щоб ви завжди прагнули в усьому бути першими, перемагати у всіх змаганнях. Це для вас хороший шанс досягти успіху не лише у спорті, а й у житті загалом», — сказав Микола Азаров.

 Прем’єр у ролі гіда... Дітлахи на це й не сподівалися. Фото Олега МАРКЕВИЧА

Він вручив дітям подарунки із символікою Євро-2012: м’ячі, футболки, кепки. Також глава уряду передав Черкаському дитбудинку сертифікати на придбання спортивного інвентарю. «Відчуваю, що всі ви любите футбол. Я це побачив. І тому хочу подарувати вашому дитбудинку футбольні м’ячі, надувні басейни та інший спортивний інвентар, оскільки ми прагнемо, щоб ви росли здоровими». У свою чергу вихованці дитбудинку подарували Миколі Азарову свої доробки, зроблені власноруч.

Прем’єр пообіцяв дітям під час найближчої робочої поїздки на Черкащину відвідати їхній дитячий будинок. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»