ПОЗИЦІЯ

Уряд протягом 2012—2013 років закриє тему нестачі місць у дитячих дошкільних закладах.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Микола Азаров, спілкуючись з користувачами соціальної мережі Фейсбук. «Ми поставили перед собою завдання протягом цього і наступного років повністю розв’язати проблему нестачі місць у дитсадках», — сказав Микола Азаров. При цьому глава уряду нагадав, що реалізацію програми з будівництва, реконструкції та повернення колишніх дитсадків під свої профільні функції розпочато в країні ще за ініціативою Віктора Януковича, під час його перебування на посаді Прем’єр-міністра.

Крім того, Микола Азаров повідомив, що він доручив провести найближчим часом засідання робочої групи щодорозгляду внесення  змін до законопроекту «Про вищу освіту».

«Ось уже кілька разів зустріч робочої групи переноситься, тому що кожен раз народжуються все нові і нові пропозиції. На вівторок я призначив остаточний розгляд останнього варіанту закону, розробленого робочою групою», — зазначив Микола Азаров.

Глава уряду підкреслив, що зараз робиться все, аби максимально врахувати всі пропозиції до законопроекту. «Чи влаштує він усіх? Напевно, ні. Можливо, хтось залишиться незгодним. Але зробити треба так, щоб абсолютно всі розумні пропозиції були враховані. А спірні — максимально узгоджені», — цитує слова Миколи Азарова департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Прем’єр-міністр наголосив на тому, що враховуючи важливість законопроекту «Про вищу освіту» та складність його проходження у Верховній Раді, час нарешті приймати рішення.  

Відділ новин
«Урядового кур’єра»