ВІТАННЯ

Шановні друзі!

Від імені уряду прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Уряд добре усвідомлює важливість нафтогазового комплексу для розбудови економіки, соціальної сфери, для зміцнення енергетичного потенціалу Української держави.

Нафтогазова та нафтопереробна галузь завжди була і залишається основною ланкою паливно-енергетичного сектору, який забезпечує ефективне функціонування та сталий розвиток економіки країни, національну безпеку, підтримує соціальний рівень життя нації.

Її працівники вирішують ряд важливих стратегічних завдань, спрямованих на забезпечення енергетичної безпеки держави, а також утвердження нафтогазового комплексу України як однієї з важливих ланок у Європейській системі енергетичної безпеки.

Сучасна нафтогазова та нафтопереробна промисловість України — це потужні газотранспортна та нафтотранспортна системи, нафтогазовидобувні підприємства, заводи з випуску нафтогазового устаткування, морський нафтовий термінал, нафтопереробні та газопереробні заводи, розгалужені мережі автозаправних станцій та автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, сервісні та науково-дослідні організації.

Запорукою надійної роботи галузі є потужний кадровий потенціал. Завдяки майстерності, відповідальності та самовідданості робітників, інженерів, науковців та службовців забезпечується ефективна робота всіх ланок складного нафтогазового виробництва.

У цей святковий день прийміть щирі вітання та побажання нових трудових досягнень в ім’я процвітання України! Доброго здоров’я, особистого щастя та  життєвого благополуччя Вам і Вашим родинам!

Прем’єр-міністр України  Микола АЗАРОВ