Представники Сумського прикордонного загону привітали ювіляра-ветерана прикордонної служби подарунками і щирими побажаннями. Фото з сайту everyday.sumy.ua

Днями ветеран прикордонних військ України полковник у відставці Михайло Дубровський відзначив сотий день народження. За віком він ровесник прикордонної служби України, ювілей якої цього року відзначили.

З поважною датою його привітали керівництво Сумського прикордонного загону на чолі з полковником Олександром Мейком, колеги-ветерани Сумської міської громадської організації «Спілка прикордонників», представники місцевої влади, які побажали міцного здоров’я і вручили пам’ятні подарунки.

Як повідомила прес-служба Сумського прикордонного загону, ветеран Другої світової війни, учасник бойових дій Михайло Дубровський віддав службі на кордоні 17 років — із 1943-го по 1960-й. Брав участь у боях поблизу Петрозаводська (Карелія), після війни служив у Західному прикордонному окрузі в Хустському (нині Мукачівський) прикордонному загоні. Після звільнення у 1960 році в запас понад три десятиліття працював на Сумському машинобудівному заводі імені М.В. Фрунзе.

На запитання гостей про секрет довголіття відповів: щодня виконує фізичні вправи і радить усім робити те саме, а також займатися лижним спортом. Михайло Кузьмич виростив і виховав трьох доньок і сина. Має шестеро онуків і семеро правнуків.