ЄВРО-2012. Черговий етап квиткової кампанії на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року розпочнеться 12 грудня. В цей день стартує продаж квитків, зарезервованих для вболівальників національних федерацій, які візьмуть участь у турнірі, передає ТСН.

Буде запущено 16 окремих порталів для кожної з країн, чия збірна зіграє на Євро-2012.

Зокрема для українських фанів у продаж надійде 26 тисяч квитків на три групові матчі, які можна буде купити на офіційному сайті УЄФА.

А програма туроператора дозволить купувати квитки в поєднанні з розміщенням через ліцензованих туроператорів 16 країн-учасників.

Нагадаємо, що усі квитки можна буде отримати на руки за 4-6 тижнів до початку турніру. УЄФА надішле їх рекомендованими листами.

Зазначимо, що за час квиткової кампанії Євро-2012, з 1 по 31 березня, на офіційний сайт УЄФА надійшло 12 149 425 замовлень від футбольних вболівальників з усього світу. Це абсолютний рекорд за всю історію проведення чемпіонатів Європи, який на 17% перевищує аналогічну цифру турніру чотирирічної давнини в Австрії та Швейцарії.

А вболівальники, які раніше не змогли придбати квитки на матчі Євро-2012 через офіційну лотерею, викупили вже понад 30 тисяч квиточків завдяки офіційній платформі перепродажу.