"1/4 Ліґи чемпіонів: найбільша інтриґа cьогодні у Мадриді"

14 квiтня 2015

У вівторок відбудуться перші чвертьфінальні матчі цьогорічної Ліґи чемпіонів із футболу.

У центрі уваги – двобій на мадридському стадіоні Вісенте Кальдерон між сусідами та затятими суперниками Атлетико та Реалом.

Ця пара торік зустрілася у фіналі в Лісабоні, і Реал здобув історичний – десятий – Кубок чемпіонів, драматично взявши гору у додатковий час – 4-1. Натомість Атлетико виграв чемпіонат Іспанії. Відтак «матрацники» взяли чудовий реванш у «білих», здолавши їх у супер-кубку, Кубку короля та двічі в іспанському чемпіонаті.

Проте перемога у чвертьфіналі цієї Ліґи чемпіонів стала б родзинкою на пирозі цього реваншу.

Зі свого боку, команда Анчелотті нині – на піднесенні завдяки успіхам у чемпіонаті, тож вірить у перемогу над червоно-білими.

Марселу, захисник Реала:

«Атлетико – це чудова команда. Вона бореться, вона – дуже інтенсивна. Та ми не думаємо про решту матчів сезону, які ми не спромоглися виграти. На мою думку, зовсім навпаки: ми маємо два матчі, аби довести, що ми можемо перемогти».

В іншій парі зійдуться Ювентус із Турина та Монако.

Ювентус має нагоду вийти до півфіналу цього турніру вперше за 12 років, і для цього тренер Массіміліано Аллеґрі може ризикнути випустити на поле Андреа Пірло, що не грав уже 7 тижнів по тому, як зазнав травми литки у грі проти дортмундської Боруссії. Для 35-річного півзахисника це може стати випробуванням.

Крім того, травмований один із лідерів Юве Поґба, а Тевес теж – не у 100-відсотковій фізичній готовності.

Найкращі справи в італійців – в обороні, що дозволила собі забити лише 5 голів у цій Лізі.

Та в суперників справи в обороні – ще кращі. Вони пропустили лише 4 голи. Але й забили лише 7, причому 3 з них припали на виїзний матч 1/8 проти лондонського Арсенала.

Монако цього сезону добре грає на виїзді. Також клуб із князівства надихає те, що він і надалі не втратив шансів на перемогу у чемпіонаті Франції, в якому він потужно грає у другому колі.

EURONEWS



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua