"17 кроків назустріч платникам податків"

Микола ШОТ
26 липня 2013

НОВОСІЛЛЯ. Доброзичливе ставлення, фахові консультації, турбота про комфортні умови  для платників податків нині стали визначальними в роботі податківців Тернопілля. У м. Теребовля урочисто відчинили двері Центру обслуговування платників податку. В церемонії зокрема взяли участь голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, керівництво Теребовлянської райдержадміністрації та міської ради, платники податків, а також представники громадських організацій, серед яких і члени Асоціації платників податків України. Це сімнадцятий за рахунком такий заклад у краї. Відтепер вони діють у всіх районних інспекціях.

Усі центри обслуговування побудовані за високими стандартами  завдяки дієвій співпраці з органами влади на місцях. Ефективність таких закладів доведена практикою. Тут платники отримують весь комплекс податкових послуг: від постановки на облік до надання звітності в електронному вигляді.

Начальник головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук, відкриваючи Центр обслуговування в Теребовлі, зазначив, що цей захід наочно засвідчує, що відомство крок за кроком іде до поставленої мети: створити сприятливі та комфортні умови платникам і максимально спростити процедуру декларування і сплати податків.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua