З 25 вересня Всесвітня служба радіомовлення України (4-й канал НРКУ) почала транслювати інформаційну програму про події в Україні на весь світ через радіопередавальні центри, розташовані в США. Як повідомляє прес-служба радіокомпанії, 30-хвилинний англомовний випуск новин, що висвітлює останні події в Україні та діяльність нашої держави на міжнародній арені, щодня ретранслюється через потужні передавачі у штаті Флорида (США).

Цьому сприяли домовленості представників Концерну РРТ з американськими партнерами. Вже після виходу першої програми до НРКУ надійшли листи від зацікавлених слухачів із США, Мексики, Австралії, Нової Зеландії, Італії, Малайзії, Індонезії та інших країн світу.

Паралельно Україна працює над перезапуском державного телевізійного іномовлення. Днями голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявив, що українське державне іномовлення планують перезапустити на базі державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» і ТОВ «Банківське телебачення».