ЗВІТ 

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації М. Вишиванюк доповів Президентові Віктору Януковичу про цілковиту готовність області до весняно-польових робіт: "Техніка готова, є пальне за нормальними цінами, насіннєвий матеріал... Є і налаштованість на чітку роботу".

Очільник області поінформував главу держави, що за січень-лютий 2011 року приріст виробництва у регіоні склав 22%. Що стосується сільського господарства, то цього року область працює краще, ніж торік. Посіяно значно більше озимини. Є відповідний план проведення комплексу весняно-польових робіт, з якими прикарпатці впораються успішно.

Михайло Вишиванюк також відзначив, що торік в області вдалося відновити роботу цукрової галузі, яка практично не працювала протягом останніх років. Нині значно розширено посівні площі цукрового буряку. Є цікаві напрацювання щодо забезпечення місцевого АПК пальним і міндобривами.

Президент особливо наголосив на потребі якнайшвидше завершити будівництво об'єктів соціальної сфери, яких в області чимало. "Це школи, дитячі садочки... Є також доручення глави держави до 2015 року завершити будівництво дитячих садків у кожному населеному пункті, і ми, певна річ, докладемо усіх зусиль, щоб виконати ці доручення у визначений термін", цитує прес-служба Президента слова Михайла Вишиванюка.