Американська компанія Apple в 2015 році запустить виробництво планшетних комп'ютерів iPad з 12,9-дюймовим екраном, повідомляє інформаційний портал Newsruз посиланням на публікації низки ЗМІ. Джерела стверджують, що виробництво нового планшета може бути запущено вже в I кварталі.

На сьогодні  в лінійці компанії представлено моделі з екранами 9,7 і 7,9 дюймів (iPad Mini). На початку серпня компанія почала випуск оновлених планшетів. Аналітики зазначали, що протягом II і III кварталів фінансового року продажі iPad падали, і випуск оновлених пристроїв напередодні Різдва може виправити цю ситуацію.

Нагадаємо, що 9 вересня Apple може представити свій новий флагманський смартфон iPhone 6. При цьому джерела досі точно не знають, чи будуть презентовані обидві версії нового смартфона чи тільки пристрій з екраном 4,7 дюйма.

Як повідомляли Ukranews, у ЗМІ неодноразово з'являлася інформація про різні проблеми, що виникають під час провадження нового смартфона. Так, в понеділок стало відомо, що у постачальників виникли проблеми зі складанням дисплеїв для iPhone 6.

Ukranews