"Apple зможе заробити на iPhone 6 понад 3 мільярди доларів"

29 грудня 2014

Apple показала нові iPhone 6 і iPhone 6 Plus в варіації з просто смішною кількістю пам’яті – 16 ГБ. Багато хто дивувався: «Як? Чому? »- Адже за теперішніх часів цього вистачить лише на кілька додатків. Тому, відповідають експерти, таке нехитре хитрування дозволить компанії «підняти» більше грошей.

На думку аналітиків з Above Avalon, той факт, що початкові 16-ГБ модифікації за найнижчою ціною не дозволять закачувати все, що хочеться, змусить споживачів витрачати трохи більше грошей на 64-ГБ і 128-ГБ моделі (різниця між 16-ГБ моделлю і 64-ГБ моделлю становить 100 доларів, ще один «крок» – також 100 доларів).

За деякими підрахунками, на небажанні людини сидіти зі скромним об’ємом пам’яті в Купертіно можуть виторгувати як мінімум 3 мільярди доларів протягом тільки лише наступного року. Чи не правда, витончений спосіб підняти середню вартість гаджета, не підвищуючи його ціну? Аналітики переконані, що в короткостроковій перспективі підхід спрацює, і користувачі будуть скуповувати більш дорогі девайси, проте в довгостроковій перспективі можуть виникнути складнощі: навіть Android-пристрої, які дозволяють використовувати додаткові накопичувачі (карти пам’яті), починають відлік власного багажу з 32 ГБ при тому, що коштують, як правило, дешевше. Доведеться грати тонше.

Євромобіл 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua