"Аукціон допоміг дітям"

Олег ЧЕБАН
10 липня 2013

АКЦІЯ.  Благодійний концерт «З любов’ю до Вас» на підтримку онкохворих дітей відбувся нещодавно у Вінницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського. До акції долучилися небайдужі краяни, організації та установи.

Зауважимо, що в області зареєстровано 230 онкохворих дітей, які потребують постійного нагляду та вартісного лікування. Зі слів організатора концерту дизайнера Ольги Родченко, рік у рік збільшується кількість охочих надати їм допомогу. Так, за три попередні роки вдалося зібрати 559 тисяч гривень та в повному обсязі придбати препарати хіміотерапії в обласну дитячу лікарню.

Нині під час  благодійного вечора також було проведено аукціон. Серед лотів — дитячі вироби, картина вінницького художника, консульський набір від польського консульства у Вінниці тощо. Загалом  глядачі пожертвували 169 тисяч гривень. А сума, яку отримала дитяча обласна лікарня за допомогою обласної влади, меценатів, підприємців та релігійних громад, становить 318 тисяч гривень. Ці кошти буде використано на закупівлю супровідної терапії для  онкологічного відділення. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua