"Авіація чекає сміливців"

30 серпня 2013

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул взяв участь в урочистостях з нагоди посвяти першокурсників у студенти Національного авіаційного університету (НАУ). Звертаючись до новоспечених студентів, урядовець сказав: «Україна — одна з авіаційних і космічних країн. Наші літаки «Руслан» і «Мрія» є символом потужності авіації у світі. Україна одна з небагатьох країн, яка підкорила космос. У нас є велике надбання. Але це накладає на вас, шановні першокурсники, додаткову відповідальність. У ваших руках можливість зробити наступний крок у розвитку нашої країни, авіації та космосу».

Він також повідомив, що уряд сприяє роботі бюджетних лоу-кост -авіакомпаній (їх також називають авіакомпанії-дискаунтери), які відкривають населенню можливість літати за низькими цінами. 5 нових авіарейсів компанії Wizz Air Україна, які буде відкрито восени, дадуть пасажирам змогу літати з аеропорту в Києві до ОАЕ (м. Дубай) та з аеропорту в Донецьку до Італії (м. Мілан, м. Рим), Великої Британії (м. Лондон) та Німеччини (м. Меммінген).

Цього року заяви до Національного авіаційного університету подали понад 43 тисячі абітурієнтів, повідомляє прес-служба віце-прем’єра. За державним замовленням зараховано 1 тисячу 790 студентів, за контрактом — 1 тисячу 148 студентів. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua