"Авто придбали за бюджетні кошти"

Людмила ЩЕКУН
20 вересня 2013

33 новеньких автомобілі марки Daewoo Sens, які були закуплені за рахунок республіканського бюджету в рамках Програми соціального захисту та зайнятості населення на 2011—2013 роки, знайшли своїх власників. Ними стали інваліди Великої Вітчизняної війни.

Вручаючи ключі, голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов сказав: «Уряд вважає своїм обов’язком виконувати взяті на себе зобов’язання. Усі заплановані на цей рік автомобілі ми закупили і сьогодні вручаємо. Щоб у вас була можливість комфортно добиратися до лікарні, відвідувати рідних і друзів». Як повідомили у прес-службі Радміну, починаючи з 2011 року, за вищезгаданою програмою за рахунок республіканського бюджету закуплено 99 автомобілів, а кошти з державного бюджету України за цей самий період витрачено на придбання 87 автомобілів.

Міністерство соціальної політики АР Крим розробило проект Програми соціального захисту і зайнятості населення на 2014—2016 рр. Документ передбачає створення спеціалізованих транспортних відділень при територіальних центрах соціального обслуговування. Ці відділення будуть забезпечені транспортом, пристосованим для людей з обмеженими фізичними можливостями. 

Амза Мамутов радіє новенькому авто. Фото прес-служби Ради міністрів Криму



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua