"Бабусю, зігрій солдата шкарпетками"

Олександр ВЕРТІЛЬ
26 вересня 2014

У Сумах на підтримку бійців — учасників АТО стартувала благодійна акція «Бабусю, зігрій солдата».  Її ініціювали місцеві волонтерські організації. Добровільні помічники фронту звернулися до жінок обласного центру і насамперед бабусь, щоби ті вив’язали й подарували солдатам теплі речі — передовсім шкарпетки та светри. Не відмовляться волонтери від речей, що вже були у вжитку, а тепер лежать без потреби в гардеробах. Адже осінні дні і ночі стають холодними, попереду зима, тож солдати особливо потребують тепла і уваги.

Утім, активісти звернулися не лише до бабусь обласного центру, а й до дідусів та чоловіків узагалі. До них — прохання допомогти такими матеріалами, як поліетиленова плівка, брезент, поліпропіленові мішки тощо. Вони неодмінно знайдуться в гаражах, на дачах, балконах і стануть в особливій пригоді під час обладнання бліндажів, окопів, штабів.

Городяни активно відгукнулися на заклик. Найближчим часом перший вантаж буде відправлено землякам, які перебувають на території Луганської та Донецької областей. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua