"«Барселона» на декілька тижнів втратила Мессі і Маскерано"

3 квiтня 2013

ФУТБОЛ. Нападаючий «Барселони» Ліонель Мессі і захисник Хав'єр Маскерано отримали травми під час першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів із французьким ПСЖ. Лео буде поза грою принаймні три тижні, а Хав'єр пропустить шість тижнів, передає УКРІНФОРМ з посиланням на офіційний сайт команди.

«Мессі отримав травму м'яза правого стегна і був замінений на Сеска Фабрегаса. За 10 хвилин до фінального свистка Маскерано зіткнувся з одноклубником Хорді Альба, який впав на ногу аргентинця. Маскерано ще кілька хвилин провів на полі, проте не зміг продовжити гру і його забрали з поля на носилках. На 84-ій хвилині замість нього вийшов Марк Бартра», – уточнюється в повідомленні.

Через травму Мессі і Маскерано тренерський штаб каталонців зіткнувся з великими труднощами. Раніше вибули два інших центральних захисника – Карлес Пуйоль і Адріано Корреа, через що в обороні доведеться використовувати номінальних півзахисників.

Нагадаємо, перший чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів «ПСЖ» – «Барселона» закінчився внічию – 2:2. Поєдинок у відповідь пройде 10 квітня у Барселоні. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua