ВИЛУЧЕННЯ. Співробітники відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів податкової міліції ДПІ у м. Вінниця на одному зі складів обласного центру виявили партію алкогольної продукції, марковану марками акцизного збору з явними ознаками підробки. На склад працівники податкової міліції вийшли після серії вилучень неякісного алкоголю у торговельній мережі міста, зокрема, в деяких супермаркетах. Саме з даного складу горілка та коньяк надходили для подальшої реалізації. 

«Податківцями вилучено більше 41 тисячі пляшок горілки та коньяку різних вітчизняних виробників, розлитих у тару по 0,25, 0,5 та 0,75 літра. Частина вилученої партії мала закінчений термін реалізації. Незаконної продукції, за підрахунками, було на загальну суму майже 900 тисяч гривень», – повідомив  прес-офіцер управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області Ольга Шишківська, передає УКРІНФОРМ.

За даними податківців, з початку нинішнього року працівниками податкової міліції на Вінниччині було вилучено з незаконного обігу 102 тисячі літрів лікеро-горілчаної продукції на суму 2,9 млн грн.