"Білий камуфляж як символ миру"

2 квiтня 2014

Анна КУЩ
для «Урядового кур’єра»

Стильна революція в Україні почалася 3,5 роки тому, коли відбувся перший сезон KFD у «Мистецькому арсеналі», і Київ по-справжньому з’явився на модній карті світу. Фешн-активісти та дизайнери довели своєю працею, що креативна сторона роботи модних гуру заслуговує найвищого визнання, якість та виробництво українського стильного продукту — на високому рівні, а їхні бренди — надійні бізнес-партнери. Це і є нова Україна, нова модна європейська Україна тут і вже.

Колекції дизайнерів, яких визнає увесь світ — від Нью-Йорка до Шанхая та від Мілана до Кувейту з 27 по 30 березня були представлені на міжнародному тижні моди Kiev Fashion Days, який приймав НСК «Олімпійський». Професійний модний захід зібрав експертів світового рівня, пресу, fashion-інсайдерів, а також відкрився для всіх бажаючих зробити заяву у підтримку нового майбутнього України.

Мир — обов’язкова умова побудови нової країни. Це і є головна тема сезону осінь-зима 2014—2015, яка знайшла відображення в рекламній кампанії тижня моди і спеціальному проекті FashionForPeace. Білий мирний камуфляж Ksenia Schnaider, національний прапор України, рух вперед і пацифістський знак миру — образи кампанії нового сезону. Українська модель Надія Шаповал розповіла, що картинка вийшла правдивою і сильною. Білий камуфляж — символ того, що нашій країні потрібен мир і більше нічого. Модель впевнена, що українці можуть самі побудувати сильну і незалежну Україну без будь-чиєї допомоги або втручань. «Зараз найважливіше — зберегти баланс між миром і агресією, хоч всі розуміють, що ми зараз на краю. Потрібно дивитися правді в очі і ні на секунду не забувати про людей, які загинули за те, щоб ми нарешті самоідентифікувалися», — наголосила вона.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua