"Більше ста військових потрапили у полон під Бахмуткою"

15 жовтня 2014

У результаті бойових зіткнень українських силовиків із терористами біля Бахмутки на Луганщині в оточенні потрапили 112 бійців Збройних сил та Нацгвардії.

Про це повідомляється на офіційному сайті голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, передає УКРІНФОРМ.

«На сьогоднішній ранок достовірної інформації про ситуацію на Бахмутці немає. Відомо, що в оточенні опинилися 112 бійців збройних сил та Нацгвардії. Ряд поранених та контужених військових потрапили в полон, у їх числі - один командир батальйону. Позиції українських силовиків обстрілювали бойовики так званого 32-го козачого окремого округу «Війська донського» під керівництвом Дрьомова, які окопалися в лісовому масиві й мають на озброєнні близько 20 танків та два десятки одиниць іншої бронетехніки», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається на сайті голови Луганської ОДА, ситуацію, що склалася там, можна охарактеризувати як «критичну». Конкретних відомостей про втрати бронетехніки, кількість убитих та поранених немає, оскільки наблизитися до місця бойового зіткнення неможливо через постійні обстріли з важкої техніки в лісовому масиві.

«Спроби представників ОБСЄ по телефону домовитися з керівництвом «ЛНР» про припинення вогню, були безрезультатними. Бойовики так званого “Війська донського” не підкорюються ЛНР, а діють на власний розсуд», – повідомляє сайт Москаля. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua