"Бізнес-інкубатор «висидів» проект"

Олександр ВЕРТІЛЬ
27 березня 2013

ПЕРСПЕКТИВА. На Сумщині стартував перший регіональний проект підтримки молодіжних підприємницьких ініціатив, підготовлений працівниками обласного бізнес-інкубатора. За задумом організаторів, таке починання буде корисним і потрібним насамперед нинішнім студентам або ж юнакам і дівчатам, які мають наміри всерйоз спробувати свої сили і здібності в підприємницькій діяльності.

Як повідомила координатор проекту Вікторія Шкіренко, робота триватиме впродовж трьох етапів. Під час кожного з них буде максимально  окреслено як коло його учасників, так і конкретні пропозиції підприємців-початківців. Але передусім учасники з’ясують мотиви участі в такому проекті, визначать актуальність і реальність запропонованих ініціатив.

Директор обласного фонду підтримки підприємництва Владислав Котляр переконаний: починання неодмінно стане корисним молоді. Адже юнаки і дівчата, які запропонують найбільш перспективні власні проекти,  одержать не лише практичні уроки відомих бізнесменів та підприємців Сумщини, а й вагому матеріальну підтримку, відповідний супровід започаткованої справи протягом року. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua