"Бойовики масово здаються в полон"

1 липня 2014

Бойовики на сході країни почали масово здаватися в полон.

Про це на своїй сторніці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає УКРІНФОРМ.

«Колоради-ватники почали здаватися в полон (навіть групами) і складати зброю в деяких районах проведення АТО! Російські ватажки терористичних банд, намагаються виявляти незгодних, випадки погроз вбивством (розстрілів) підтверджуються. Втім, ті кому вдається, тікають.

Звичайно, до перемоги нам ще дуже далеко, шлях важкий і тернистий, але сигнал позитивний. Головне – безпека мирних громадян! З Богом!», - написав він.

При цьому «Українська правда» передає, що групи бойовиків у зоні АТО просять українських силовиків створити коридор для того, щоб вони могли вийти. «Наразі ведуться перемовини з групою самооборони Донбасу, які хочуть вийти з оточення. Чисельність їхня поки не відома», – повідомив УП офіцер прес-центру АТО Олексій Дмитрашковський.

«Вчора вдалося вивести троє чоловік, мало бути четверо, але один не зміг вийти. Є поодинокі випадки переходу», – додав він. «Ми їх наразі просто випускаємо, перевіряємо і даємо можливість вийти», – цитує видання речника АТО.

Дмитрашковський не зміг назвати конкретні міста, з яких вони виходять. Речник АТО також повідомив, що «наразі наносяться авіаудари по стратегічних об'єктах ворога, по зосередженню бойової сили, по складах озброєння і техніки». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua