СПОРТИВНЕ НОВОСІЛЛЯ. У Жмеринці за сприяння благодійного Фонду братів Кличків та компанії Nemiroff відкрили новий боксерський зал у місцевому спорткомплексі «Локомотив».

Віталій Кличко разом із головою облдержадміністрації Миколою Джигою та головою наглядової ради горілчаної компанії Олександром Глусем урочисто відкрили зал, перерізавши традиційну червону стрічку.

Слова подяки, надії та сподівання на подальший активний розвиток спорту висловили поважні гості.

Микола Джига зазначив, що в області багато робиться, аби молодь мала місце для тренувань та зайняття різними видами спорту. «Я особисто підтримую і пропагую здоровий спосіб життя», зазначив він – «Поступово в області відновлюються спортивні майданчики та спортивні зали. Здійснюються заходи, що пропагують шкідливість куріння та вживання алкоголю. Тому відкриття боксерської зали є важливою подією в житті жмеринської громади. Я надіюсь, що місцеві юнаки спрямують свою енергію та силу на тренування на новому, сучасному майданчику і не матимуть часу на негативні звички».

 ДОВІДКОВОСпорткомлекс «Локомотив», на базі якого діє боксерська секція у Жмеринці, став одним із трьох цьогорічних переможців Всеукраїнської соціальної програми «Спортивну Україну будуємо разом!», котра стартувала у 2007 році. Завдяки Програмі, сучасні боксерські зали уже функціонують у Переяслав-Хмельницькому, Маріуполі, Немирові, Коломиї, Хмельницькому і Тернополі.

 «Моя Вінниця»