Нині існує безліч різних добавок і таблеток, які сприяють схудненню. Але мало хто згадує і про народні засоби позбавлення від жиру, які доступні абсолютно кожному.

Завдяки старанням дієтологів було створено найпотужнішу формулу коктейлю для схуднення. Його перевага і відмінність від інших у тому, що він абсолютно натуральний і не має ніяких хімічних добавок. У комбінацію диво-коктейлю входить петрушка, огірок, лимон та імбир. Вітамінний склад цього нічного напою змусить «горіти жир» навіть під час сну.

Петрушка багата вітамінами групи А, В, Е, а також безліччю мінералів, які захищають імунітет і відновлюють сили. Високий вміст антиоксидантів говорить про те, що ця рослина бореться з набряком і швидко усуває здуття. До того ж має мало калорій.

Огірок складається на 95% з води і клітковини, тим самим забезпечуючи організм необхідною рідиною і як бонус – втамовує голод.

Лимон збагачений вітаміном С, він бореться з токсинами, а також виводить шкідливі речовини та розщеплює жирові відкладення в проблемних зонах.

Імбир – відома пекуча спеція, яка стимулює роботу метаболізму і розганяє зайву вагу. До того ж він підтримує роботу травлення і нормального стільця, що важливо при дієтах.

Цей коктейль дієтологи радять вживати за півгодини перед сном, а для більшої ефективності протягом дня рекомендується дотримуватися дефіциту калорій.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»