"Чергою керує електроніка"

23 серпня 2013

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ. Днями у столиці в приміщенні Бюро технічної інвентаризації на вул. Трьохсвятительській, 4-в відкрито п’ятий підрозділ реєстраційної служби Головного управління юстиції в місті Києві, де здійснюватиметься реєстрація речових прав на нерухоме майно.

Це перше відділення у столиці, де працює електронна система керування чергою, повідомляє прес-служба Державної реєстраційної служби. І тут здійснюватимуть прийом лише фізичних осіб.

«Черг тут майже немає, як і звичної для нас тісняви біля вікон, бо працює електронна система керування чергою. Відвідувач підходить до монітора, набирає номер свого паспорта, вказує дію, яку йому потрібно виконати, і отримує талончик з номером черги. Уже через хвилину на електронному табло його викликають до відповідного віконця. Сам процес реєстрації триває хвилин із десять», — розповів голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона, демонструючи роботу електронної системи керування чергою. Він також додав, що це поки що перше приміщення у столиці, обладнане такою зручною системою. Згодом подібні системи з’являться і в інших чотирьох відділеннях реєстраційної служби Києва, а також у 180 містах в усій Україні. А згодом таку практику буде поширено на РАЦСи та інші служби.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua