"Чи відключатимуть електрику?"

29 сiчня 2014

«Реформування галузі житлово-комунального господарства» — такою була тема прямої лінії «УК» 28 січня, під час якої на запитання читачів відповідав перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Григорій СЕМЧУК. Ось одне із запитань. 

Олекса ШИЯН, м. Київ
Віктор РЕУС, м. Харків

 Останнім часом неодноразово чув від знайомих, що в лютому у Харкові нібито відключатимуть будинки від електроенергії у зв’язку з якимись ремонтними роботами. Якщо це так, то навіщо це робити серед зими, хіба не можна діждатися літа?

— Питання електропостачання — це питання більше до енергетиків, але я можу сказати таке. Усі планові ремонтні роботи і в енергетиків, і в нас, у житлово-комунальному господарстві, були виконані під час підготовки об’єктів  життєзабезпечення до роботи в осінньо-зимовий період. Проводили селекторні наради на рівні віце-прем’єр-міністра  Олександра Вілкула, де всі ці питання вирішували. Але якщо виникають аварійні ситуації, то ремонтні роботи можуть проводити як енергетики, так і працівники житлово-комунального господарства. Якщо прорвало трубу, то що — чекати до весни? Людям треба давати тепло і воду.

(Повністю «пряму лінію» буде опубліковано в одному з наступних номерів «УК») 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua