"Прозора митниця — багатий бюджет"

Світлана ІСАЧЕНКО
30 травня 2014

Чернівецька митниця Міндоходів здійснила рекордний стрибок — за показниками росту надходжень до держбюджету серед інших митних органів України вона протягом лише одного травня перемістилася з 15-го місця одразу на друге.

Доведений буковинським митникам індикативний показник загального фонду в розмірі 59,4 мільйона гривень було виконано за тиждень до визначеного строку. Далі — більше: митники пообіцяли перевиконати завдання на 5 мільйонів. Окрім цього, до спеціального фонду вони перерахували 6,5 мільйона гривень і вже поповнили державну скарбницю на 64,9 мільйона.

— У напрямі боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил лише у квітні виявлено 100 порушень на суму майже 8,1 мільйона гривень, — розповів новопризначений начальник Чернівецької митниці Микола Салагор. — Щодо виявлених з початку року адміністративно карних правопорушень, то оперативним складом нашої митниці запроваджено 389 справ на загальну суму 11,3 мільйона. Також до правоохоронних органів області подано 5 повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua