"ЧЄ-2016: Голландія та Італія уникли поразок в останню мить"

30 березня 2015

У відборі на чемпіонат Європи 2016 року у суботу відбулися чергові групові матчі.

У групі Н захопливим був двобій у Болгарії, де господарі зіграли 2-2 з італійцями. Сквадра Адзурра відігралася лише за 6 хвилин до кінця, коли відзначився її дебютант – натуралізований бразилієць Едер.

В іншому матчі групи Хорватія на своєму полі розгромила Норвегію 5-1. Хорвати – лідери, італійці відстають від них на два пункти.

У групі А Туреччина до останньої хвилини вела перед на виїзді у матчі проти Голландії. На 37 хвилині гол забив Бурак Їлмаз. Та сенсації зрештою не сталося. Веслі Снейдер, що грає у турецькій лізі, зрівняв рахунок. Підопічні Ґууса Гіддінка у будь-якому разі поставили себе у складне становище у групі, де вони – лише на третьому місці і на 6очок позаду від лідерів-чехів, які втратили свої перші 2 пункти кампанії, зігравши 1-1 з Латвією. На очко менше – в ісландців.

У групі В – день розгромів. Найбільше постаралася Бельгія – 5-0 проти Кіпру. Уельс на виїзді виграв 3-0 в Ізраїлю і відсунув його на 2 місце у таблиці. Два голи забив Бейл. Гет-трик Джеко дав Боснії перемогу над Андоррою – 3-0.

У відбірковій групі G чемпіонату Європи з футболу судді довелося припинити на 66 хвилині матч у Подґориці між Чорногорією та Росією.

Це сталося через неадекватну поведінку фанів господарів. Спочатку гру було перервано у першому таймі, коли кинутим із трибуни предметом улучили у воротаря росіян.

А по тому, як росіяни не забили пенальті, гру було припинено за рахунку 0-0.

У групі С Україна програла у Севільї збірній Іспанії 0-1. Ля Роха відкрила рахунок на 28-й хвилині. Альваро Мората забив з-під Хачаріді.

У другій половині в українців було кілька нагод відзначитися, але кілька разів з вигідних позицій вони били просто у воротаря.

Лідери групи – словаки перемогли вдома Люксембурґ 3-0. Білорусь у гостях виграла в Македонії 2-1.

У Словаччини 5 перемог, Іспанія відстає на три очки, Україна – ще на 3 пункти позаду.

У групі Е Англія легко «розібралася» з Литвою. Перемога на Вемблі 4-0.

В інших двох матчах – теж розгроми: Словенія – Сан-Марино 6-0, Швейцарія – Естонія 3-0. Англійці – лідери групи – 15 очок.

EURUNEWS 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua