"Цілком таємно для всіх"

5 квiтня 2014

З наступного понеділка на «Плюсах» стартує новий проект спецрепортажів «Секретні матеріали». На глядачів чекають журналістські розслідування на актуальні теми, які раніше були під грифом «цілком таємно», — від будинків та яхт можновладців до діяльності диверсійних іноземних груп на території України. Програму створив департамент журналістських розслідувань каналу «1+1», спеціальні репортажі готують журналісти каналу, які також працюють над програмами «Гроші» та «Українські сенсації».

«Україна фактично перебуває у стані війни, крім того, відбуваються стрімкі зміни в країні у політичних і соціальних площинах. У такій ситуації інформації ніколи не буває забагато. «Секретні матеріали» пропонують українському глядачеві інформацію, яку він не отримає в новинах чи в аналітичних інформаційних програмах. Наш спецрепортаж — це розслідування журналіста на одну зі злободенних тем. У найближчих програмах ми з’ясовуватимемо, хто в Україні готував ∂рунт для російської окупації, які російські шпигуни, провокатори та диверсійні групи діють на території України. Також розкажемо глядачам про таємні документи Межигір’я, які викривають схеми заробітку сім’ї Януковича», — розповідає керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максим Шиленко.

«Секретні матеріали» виходитимуть з понеділка по четвер одразу після ТСН. Хронометраж програми — 15 хвилин, кожен випуск — це єдиний авторський спеціальний репортаж журналіста департаменту журналістських розслідувань «1+1».

Обережно, діти!

ПРЕМ’ЄРА. В суботу 12 квітня на телеканалі «Інтер» стартує сімейне розважальне шоу «Обережно:) діти». Проект знято за форматом Big Star's Little Star британської компанії ITV.

Андрій Доманський невимушено спілкується як із зірками, так і з їхніми чадами. Фото надане прес-службою телеканалу Інтер

У шоу українські знаменитості разом зі своїми дітьми беруть участь у веселих сімейних конкурсах і вікторинах. А телеглядачі матимуть змогу дізнатися багато цікавого про своїх кумирів саме завдяки дитячій безпосередності. Приміром, діти із задоволенням розкажуть про поведінку знаменитої матусі вранці або викриють усі шкідливі звички популярного татуся. І все це у формі веселої легкої гри разом з телеведучим Андрієм Доманським.

— «Обережно:) діти» — це світле сімейне шоу, в якому знаменитості покажуть себе з нового, раніше не відомого боку, — розповідає Андрій Доманський. — Адже для дітей вони передусім мама і тато, а не співаки, актори, спортсмени або політики.

Під час веселих раундів зіркам треба буде чесно відповісти на запитання про своє життя і побут поза камерами і світлом софітів. При цьому ведучий знає правильну відповідь — діти вже видали всі батьківські секрети. В одному з турів діти описують прості поняття, користуючись дитячою логікою і визначеннями. З’ясувати, про що саме вони говорять, — завдання зіркових батьків.

Зголосилися брати участь у шоу Потап, Жанна Бадоєва, Дядя Жора, Сніжана Єгорова, Василь Вірастюк, Олена Гребенюк, Євгеній Сморигін, Олег Лісогор, Олександр Бондарчук.

У кожному епізоді беруть участь три зіркові пари дорослий—дитина. За підсумками кількох турів у кожній програмі перемагає одна сім’я. Нагорода — від 10 до 20 тисяч гривень, які передадуть героям програми «Стосується кожного» — вони їх потребують більше.

Підготував Сергій ДМИТРУК
для «Урядового кур’єра» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua