"ДАІшники вітали героїв"

25 червня 2014

Роман КИРЕЙ
для «Урядового кур’єра»

Із патрулювання на неспокійній Луганщині повернулися 10 працівників ДАІ — черкащани. Це найдосвідченіші працівники взводу супроводу, що виявили велику витримку й мужність, як сказав про них начальник УМВС в області Владислав Пустовар.

Усього в східних областях України нині несуть службу 250 черкаських правоохоронців.

Начальник УДАІ Ярослав Чубатюк розповів, що дуже переймався долею підлеглих. І ось тепер вони серед товаришів — обійми, вітання. На запитання «Ну, як там?» відповідають небагатослівно, але з деталями й бажанням застерегти тих, хто поїде туди після них. Один із екіпажів потрапив під мінометний обстріл. Але не спасував. У патрульному авто, яке потрапило під обстріл, уже замінили скло, проте ще видно сліди від куль та осколків.

Учасники відрядження готові до виконання нових завдань у протистоянні з терористами. Фото автора

Їм пропонували достроково повернутися додому, однак хлопці відповіли категоричною відмовою й продовжили службу аж до планової ротації. Дехто з міліціонерів зізнався, що не казав своїм рідним, де саме ніс службу, аби зайве не хвилювалися.

Усім учасникам небезпечного відрядження командири вручили пам’ятні цінні подарунки та грошові премії. А вони без вагань відповіли, що готові знову протистояти тероризму.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua