"Деклараціями терористів не зупинити"

12 червня 2014

МЗС України категорично засуджує факти грубого порушення Російською Федерацією режиму державного кордону, які не припиняються попри всі законні вимоги міжнародного співтовариства та української влади. Прикордонна служба ФСБ та інші відповідальні органи продовжують сприяти незаконному переміщенню озброєних організованих формувань та бойовиків на територію України, констатується у відповідному коментарі дипломатичного відомства.

Російська сторона вкотре порушує взяті на себе договірні зобов’язання. Неприховано ігноруючи їх та фактично спонсоруючи міжнародний тероризм, прикордонна служба ФСБ РФ не чинить жодних перешкод для злочинців і далі пропускає через кордон у напрямку України зброю та бойовиків.

Україна вимагає від російської сторони припинити зухвале порушення всіх можливих норм міжнародного права та міждержавних відносин, повідомляє прес-служба МЗС. Міжнародне співтовариство очікує від РФ не декларацій, а конкретних дій для створення належних умов з реалізації мирного плану врегулювання ситуації в східних областях нашої держави. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua