"Денис Малюська підписав Меморандум про співпрацю з КНУ ім. Тараса Шевченка"

23 лютого

21 лютого 2024 року Міністр юстиції України Денис Малюська та ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Бугров підписали Меморандум про співробітництво у сфері освітньої, наукової та інформаційної діяльності. Мета співпраці — забезпечення належної діяльності та здійснення спільних заходів щодо підвищення рівня професійної підготовки майбутніх фахівців. Про це повідомляє пресцентр Урядовий портал.

Зокрема, співробітництво здійснюватиметься за такими основними напрямами:

- спільне проведення роботи над законопроектами та здійснення їх експертизи;

- залучення фахівців професорсько-викладацького складу ЗВО для участі в роботі консультативно-дорадчих та координаційних органів Мін’юсту або його територіальних органів;

- сприяння участі професорсько-викладацького складу Університету у роботі науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, що організовуються Міністерством та його територіальними органами;

- залучення фахівців Мін’юсту для участі у науково-практичних заходах, що проводяться ЗВО;

- проведення професійно орієнтованих зустрічей зі студентами Університету із залученням фахівців Міністерства;

- направлення студентів Університету для проходження навчальної та інших видів практики в апараті Мін’юсту, його територіальних органах без укладання додаткових угод.

Міністерство юстиції України завжди відгукується на ініціативи закладів вищої освіти та прагне залучити студентів як майбутніх фахівців до подальшої співпраці.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua