"Депутати мають ухвалити інтеграційні закони"

21 березня 2013

ШЛЯХ У ЄВРОПУ. Прем’єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з представниками Ялтинської європейської стратегії (YES) на чолі з головою її Наглядової ради Александером Кваснєвським зазначив, що уряд України підтримує ініціативи YES і завжди із задоволенням бере участь у дискусіях, які проводяться на її майданчику. «Ялтинська європейська стратегія вже не перший рік впливає на політичний та економічний клімат в Україні, вона сприяє нашій європейській інтеграції», — сказав Микола Азаров.

У ході зустрічі сторони обговорили актуальні питання, що стосуються економічної і політичної ситуації в Україні, впровадження реформ, а також виконання Україною Порядку денного Асоціації Україна — ЄС. Прем’єр-міністр висловив сподівання на ухвалення парламентом, який нарешті запрацював, законопроектів, що стосуються європейської інтеграції. Він запевнив співрозмовників, що уряд виконає взяті на себе зобов’язання.

У свою чергу Александер Кваснєвський запросив Миколу Азарова взяти участь у десятій — ювілейній — конференції YES, яка відбудеться 19—22 вересня 2013 року, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua