"Депутати засвідчують позитив"

5 жовтня 2013

Президент Віктор Янукович сподівається, що нинішній склад Європарламенту візьме участь у ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Про це він сказав під час зустрічі з делегацією політичної групи Європейського парламенту «Альянс лібералів і демократів заради Європи». «Для нас дуже важливі контакти з Європарламентом, ми усвідомлюємо, що той механізм відносин, які будуються останнім часом між Україною та Євросоюзом, багато в чому залежатиме від позиції Європарламенту», — сказав Віктор Янукович.

А зовнішньополітичний координатор групи, депутат Європарламенту від Бельгії Аннемі Нейтс-Уйттебрук зазначила, що делегація політичної групи приїхала в Україну перед Вільнюським самітом, щоб оцінити ситуацію і зробити об’єктивний висновок з приводу рішення, яке потрібно буде прийняти Європарламенту.

«Ми відзначаємо, що в Україні справді відбуваються дуже великі зміни, не тільки в сфері економіки і політики, а також у виборчому законодавстві, судовій реформі», — сказала депутат Європарламенту.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua