"Деревина для фортифікацій — через Prozorro Market"

6 червня

Закупівля деревини для будівництва фортифікаційних споруд відбуватиметься через електронний каталог Prozorro Market. Так військові отримають змогу купувати необхідні матеріали швидко та зручно.

Державна установа «Професійні закупівлі», яка адмініструє Prozorro Market у частині товарів широкого вжитку, вже підготувала інструмент для проведення закупівель. Зокрема, було додано понад 180 специфікацій для закупівлі круглих лісоматеріалів, без яких неможливо побудувати фортифікаційні укріплення.

З огляду на активне будівництво укріплень деревина військовим потрібна оперативно, саме тому було ухвалено рішення закуповувати її через Prozorro Market. Лише дев’ять днів у середньому триває процедура в е-каталозі. У разі відкритих торгів замовник має витратити втричі більше часу.

Завдяки Prozorro Market військові частини зможуть отримувати найкращі ціни та економити кошти, купуючи деревину напряму у виробника — ДП «Ліси України». 63 філії цього державного підприємства вже кваліфіковано до е-каталогу, повідомляє Мінекономіки.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua