"Дешеві кредити для аграріїв"

16 липня 2013

ДЕРЖПРОГРАМА. В Україні необхідно активізувати розробку та реалізацію аграрних проектів, зокрема в галузі тваринництва. Для цього закладено спеціальні умови в Держпрограмі активізації розвитку економіки. Найближчим часом області мають розробити та розпочати втілювати по 2-3 вигідні для специфіки регіону аграрні проекти. На цьому наголосив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк під час робочої поїздки у Миколаївську область.

«Прошу керівництво області, спільно з Національним банком та відповідним департаментом Мінагрополітики, визначити в областях по 2-3 проекти, найбільш економічно привабливі. Для них держава надасть дешеві кредити або компенсацію відсотків. Особливо хочу звернути увагу на проекти в галузі тваринництва», –– цитує слова Миколи Присяжнюка прес-служба Мінагрополітики.

Він нагадав, що Кабмін ініціював ухвалення Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. Відповідно до цього документа, держава готова допомогти пільгами чи фінансовими компенсаціями, аби стимулювати зокрема аграрний сектор економіки. «На обласному рівні необхідно активніше проводити роз’яснення можливостей, які аграріям надає Держпрограма активізації економіки», –– наголосив очільник відомства.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua