"Діалог на високому рівні"

6 квiтня 2013

ПАРТНЕРСТВО. Робота Стратегічної ради високого рівня має велике значення для розвитку двосторонньої співпраці між Україною і Туреччиною та сприяє підтримці належної динаміки політичного діалогу. Про це Президент Віктор Янукович сказав під час зустрічі з Головою Великих національних зборів Турецької Республіки Джемілем Чічеком. Наступне засідання відбудеться під час його візиту до Туреччини цього року.

Він висловив переконання, що нинішній візит Голови турецького парламенту в Україну також сприятиме поглибленню відносин між державами в дусі стратегічного партнерства, повідомляє прес-служба Президента.

І ще Віктор Янукович передав вітання Президентові Туреччини Абдуллаху Гюлю, зазначивши, що в Україні очікують на його візит у зручний для турецької сторони час.

У свою чергу Джеміль Чічек підкреслив, що двосторонні відносини України й Туреччини досягли стратегічного рівня, і передав вітання главі Української держави від Президента Туреччини Абдуллаха Гюля й Прем’єр-міністра Реджепа Тайїпа Ердогана. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua