" Діалог полегшує трудові спори"

6 серпня 2013

МЕТА. Міністр промислової політики Михайло Короленко зустрівся з головою Федерації профспілок України, головою національної тристоронньої соціально-економічної ради Юрієм Куликом. Сторони обговорили  дотримання соціальних стандартів на підприємствах усіх форм власності та подальше зміцнення співпраці між Мінпромполітики та профспілками.

«Міністерство великого значення надає веденню соціального діалогу в промисловому секторі. Ми маємо намір посилити співпрацю із профспілками та власниками підприємств для успішної реалізації соціальних проектів і вирішення важливих питань: погашення заборгованості із заробітної плати, недопущення скорочення працівників та погіршення умов праці», — вважає Михайло Короленко.

Обговорено й можливість включення представника Мінпромполітики до складу Національної тристоронньої соціально-економічної ради. Погоджено, що подальшу спільну роботу буде спрямовано на врегулювання трудових, економічних, соціальних відносин на підприємствах промислового сектору економіки, повідомляє прес-служба міністерства.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua