РЕГІОНИ

Президент України Віктор Янукович провів зустрічі з головами Закарпатської та Запорізької обласних державних адміністрацій Олександром Ледидою і Борисом Петровим.

У ході розмови окрему увагу на таке важливе для Закарпаття питання, як здійснення програми проти повеней. "Кабінету Міністрів було доручення продовжити фінансування цієї програми... На сьогодні доручення Президента буде виконано. Ми сподіваємося, що ця весна пройде безболісно для Закарпаття, - сказав очільник Закарпаття. - Ми зробили все для підготовки до різних сюрпризів природи".

Він також доповів главі держави про соціально-економічний стан регіону, ціни на продукти харчування, предмети першої необхідності.

***

А за словами Бориса Петрова, під час зустрічі з Президентом обговорено широкий спектр важливих і соціально значимих питань. "Зокрема - стан справ з цінами, і в першу чергу на продукти харчування", - додав він.

Президента поінформовано про підписання меморандуму про непідвищення цін, який передбачає низку дій як з боку обласної держадміністрації, так і з боку Аграрного фонду. "В березні у нас підвищення цін практично немає, а з початку року підвищення було незначним", - зазначив голова Запорізької ОДА.