"До тещі — на млинці"

Світлана ГАЛАУР
16 березня 2013

КОНКУРСИ

Харків’яни дізнаються, хто в місті випікає найкращі млинці

Ім’я переможниці назвуть під час конкурсу, який пройде в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького, де відзначатимуть Масляну. За його умовами харківські тещі мають принести свої млинчики в парк і прорекламувати їх так, щоб у кожного, хто їх слухатиме, аж слина покотилася і вони негайно захотіли б їх скуштувати. Таким чином пройде дегустація і голосування за кращі. А жінка, яка виборе перше місце у конкурсі млинців, отримає приз для всієї сім’ї. Який саме, організатори поки що не розголошують, щоб зберегти інтригу.

Поки що харківські тещі переймають досвід у професіоналів. Фото прес-служби Харківської міської ради 

— Це лише один з багатьох заходів, які проходитимуть у Центральному парку культури і відпочинку, — розповідає менеджер з реклами парку Анастасія Солоп. — Під час святкування Масляної відбудуться театралізовані ходи, діти і дорослі зможуть взяти участь у традиційних забавах: перегонах на мітлі, перетягуванні каната, піднятті гир, хороводах, а також в інтелектуальних конкурсах.

 Крім цього, на сцені біля одного з найулюбленіших розваг харків’ян, колеса огляду, виступатимуть кращі фольклорні колективи області «Слобожаночка», «Джерельце», «Малинова криниця», а також працюватиме вуличний ляльковий театр-балаган. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua