"Дві сімки Луганщини"

Олена ОСОБОВА
9 червня 2015

Днями в Сєверодонецьку відзначили 77-му річницю утворення Луганської області. Виступ обласного козачого кінного театру з Мілового, ярмарок сільськогосподарської продукції та змагання з маунтинбайку (кільцева велогонка), «Місто майстрів» та експозиції-презентації районів і підприємств, зокрема Сєверодонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс», показовий вихід стронгменів області та молодіжний флешмоб «Пісня — мова єднання», під час якого усі люди, що були на той час на площі Перемоги у Сєверодонецьку, разом заспівали «Червону руту» — такою була  програма свята.  Гостей зібралося — від Троїцького до Києва. Сєверодонечани погоджувалися, що такого заходу в місті ще не було. Водночас у прифронтовій зоні, де так не вистачає приємних і яскравих подій, — такі ось заходи, що єднають серця, дуже важливі. 

«Луганщина —  це Україна! А так звані  новоросії і пленери підуть у забуття», — зазначив голова обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

І всі присутні — краяни та  гості бажали одне одному, щоб наступна річниця Луганщини припала вже на  мирний час. А тисячі людей, яких відірвала від рідних домівок жахлива війна, все-таки повернулися і стали до мирної праці. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua