"Фініки зупиняють процеси старіння організму – ізраїльські вчені"

5 лютого 2015

Ізраїльські вчені, як і багато інших вчених світу, працюють над найважливішою проблемою людства – пошуком еліксиру молодості.

Зрозуміло, що їхні наукові дослідження називаються по-іншому. Еліксир ніхто не шукає, шукають спосіб продовжити молодість, відсунути старість або хоча б зробити людей похилого віку бадьорими і здоровими, повідомляють fakty.ictv.ua з посиланням на tvoymalysh.

За останніми даними ізраїльтян до розряду молодильних... плодів можна сміливо додавати фініки. Виявляється, саме вони можуть зупиняти процеси старіння організму.

На думку вчених, їсти досить по 100 г фініків на день. Ці солодкі плоди піклуються про здоров'я судин, забезпечують нормальне кровопостачання всіх органів і тканин, знижують рівень pH крові і значимо очищають кровоносні судини. Чисті судини, відсутність атеросклерозу та інших серйозних судинних захворювань допомагає зберігати бадьорість духу і тіла, молодість систем і органів на тривалий час, – дійшли висновку дослідники. Фініки корисні ще й тим, що можуть замінювати інші солодощі, а при цьому не настільки шкідливі для фігури, молодості і краси. Тож навіть жінкам, які інтенсивно худнуть, корисні фініки, нехай не під час суворої дієти, а в проміжках між ними. Це, крім усього іншого, допоможе утримати вагу. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua