"Флагман флоту — під опікою громади"

Олександр ДАНИЛЕЦЬ
9 квiтня 2014

Територіальна громада міста Комсомольська на Полтавщині збирає кошти на потреби екіпажу бойового корабля ВМС України фрегата «Гетьман Сагайдачний». Фінансову допомогу військовим надають уже не перший рік. Відбувається це в межах угоди про партнерські зв’язки та співпрацю. 

На початку квітня Комсомольський міський голова Сергій Супрун ініціював чергову загальноміську добровільну благодійну акцію зі збирання коштів. Окремо він звернувся до керівників і трудових колективів міста із проханням підтримати акцію та перерахувати одноденний заробіток кожного працівника на нагальні потреби моряків. Ініціативу почули, на розрахунковому рахунку громадської організації «Спілка ветеранів Афганістану» вже акумульовано певну суму.

Фото надане автором

Як повідомили в міськраді, першими на їхній заклик відреагували ветерани праці — члени Спілки першозасновників ВАТ «Полтавський ГЗК», які спрямували на потреби підшефних моряків 1,5 тисячі гривень. Ці кошти взято з фінансової допомоги, яку ветеранам надає комбінат. Добровільна благодійна акція триватиме до 1 травня. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua