"Фронтовикам відремонтували житло"

Олег ЧЕБАН
6 листопада 2014

У Вінниці цього року безкоштовно відремонтували житло 15 інвалідам війни. Обсяг робіт в їхніх помешканнях виконано згідно з постановою Кабінету Міністрів, якою затверджено порядок проведення безкоштовного капітального ремонту житлових будинків та квартир людей відповідних категорій.

Основні роботи, які мають виконати в помешканнях інвалідів війни, — ремонт та заміна віконних рам, дверних коробок, підлоги, технічного обладнання, що використовується в системах водопроводу, каналізації, гарячого водопостачання, центрального опалення та інших внутрішньоквартирних мережах. Крім того, цим людям ремонтують та замінюють непридатні до експлуатації газові плити, колонки та водонагрівачі, електроплити, сантехніку тощо.

Торік департамент соціальної політики міської ради провів безкоштовний ремонт житла 12 вінницьким пільговикам. На початок цього року на обліку перебувало 30 людей. «Ми вже зробили у 15 приміщеннях та у 12 розпочали. Враховуючи бажання трьох пільговиків, час проведення ремонту перенесли на наступний рік. Таким чином до кінця нинішнього року плануємо ліквідувати чергу», — зазначила заступник начальника відділу соціально-трудових відносин та по роботі з громадянами, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, департаменту соціальної політики міської ради Людмила Шульга. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua