"«Газават» по-шосткинськи"

Олександр ВЕРТІЛЬ
19 березня 2013

СПРАВА №. Співробітники управління СБУ в Сумській області виявили двох підприємливих ділків, які вели злочинний бізнес у місті Шостка. Зробивши самовільну врізку до розподільної мережі ПАТ «Сумигаз», вони вирішили задарма «присмоктатися» до ласої труби. Ось тільки подібній підприємливій діяльності швидко настав кінець.

Як повідомила прес-група відомства, у листопаді минулого року в районному центрі на території колишнього автотранспортного підприємства співробітники СБУ виявили незаконну врізку. З’ясувалося, що за цією оборудкою стоїть місцевий підприємець, який займається пасажирськими перевезеннями. Тож саме для власних 6 автобусів він і крав природний газ.

Подібні оборудки часто мають послідовників. Щоправда, інший шосткинець заправляв дармовим газом легковики — як власні, так і своїх знайомих. Але в обох випадках — фінал однаковий.

Окрім того, що підприємці наражали на смертельну небезпеку місцеве населення і відповідні території, кримінальний дует поцупив голубого палива щонайменше на 3 мільйони гривень. Щоправда, остаточні обсяги встановить слідство, яке ведуть правоохоронці.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua