"Газета для солдата"

24 грудня 2014

Редакція «Урядового кур’єра» спільно з Дніпропетровською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» проводить довго строкову доброчинну акцію «Передплати газету для бійців АТО». Запрошуємо громадян передплатити державне видання українським військовим, які перебувають на передовій або лікуються від поранень у шпиталях та лікарнях. Їм необхідні не тільки бойове озброєння, продукти харчування, ліки, теплі речі, а й інформація.

У газеті «Урядовий кур’єр» друкують важливі відомості про державний захист бійців АТО, отримання статусу учасника бойових дій, про пільги на протезування тощо. Також через наше видання військові, їхні родичі, друзі, волонтери можуть безпосередньо звернутися, зокрема під час «прямих ліній», до урядовців і отримати відповідь на запитання чи допомогу для розв’язання життєвих проблем.

У кожному поштовому відділенні Дніпропетровської області розміщено інформацію з адресами військових частин, лікарень, волонтерів, за якими можна передплатити «Урядовий кур’єр» для українських солдатів. Передплату можна зробити на будь-який термін наступного року з будь-якого місяця. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua