"Google почав шукати рецепт довголіття"

19 вересня 2013

ІТ-гігант Google заснував стартап Calico, який, як повідомляється в офіційному блозі компанії, займеться пошуком рецепта людського довголіття, передає ТСН з посиланням на Time та Slon.

Стартап очолить професійний біохімік, голова ради директорів біотехнологічної корпорації Genetech і голова ради директорів Apple, колишній CEO Google Арт Левінсон.

В ексклюзивному інтерв'ю журналу Time генеральний директор Google Ларрі Пейдж пояснив, що мета Google – вкладатися в проекти, які дійсно можуть змінити майбутнє.

«Мене вразило, що ліки від раку збільшать середню тривалість людського життя всього на три роки. Ми чомусь думаємо, що воно повністю змінить світ», – говорить Ларрі Пейдж.

Але при цьому, за його словами, якщо дивитися на речі дійсно широко, то виявиться, що вирішити проблему раку – не таке вже й величезне досягнення, як може здатися.

Зазначимо, чим конкретно буде займатися Calico поки не дуже зрозуміло. У себе в Google+ Пейдж попереджає, що подробиць нам поки чекати не варто.

Як повідомлялося раніше, в Google напрогнозували появу «підпілля» віртуальних людей і чорні ринки аватарів. У найближче десятиліття у світі з'являться чорні ринки онлайн-особистостей.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua