"Гуманітарка від земляків"

Євдокія ТЮТЮННИК
15 серпня 2014

Вже другу партію гуманітарної допомоги — велику двадцятитонну фуру, вміст котрої збирали жителі усіх районів Чернігівської області, відправлено бійцям 13-го і 41-го батальйонів у зоні АТО. Мінеральна вода, мед, картопля, цибуля, сало, крупи, консервація… А ще — побутова хімія, шкарпетки, взуття, спальні мішки. Супроводжує вантаж голова обласної ради Микола Звєрєв.

— Звужується два кільця: одне навколо Луганська, друге — навколо Донецька. І в одному «котлі», і в другому воюють наші батальйони. І ті, й інші потребують допомоги. Я прийняв рішення їхати в «гарячу точку», тому що відправити туди когось іншого, гадаю, не маю морального права, — сказав він.

Земляки на передовій мають знати, що їх підтримують і чекають з перемогою. Фото автора

Нині в зоні АТО воюють понад 5500 чернігівців. За словами начальника Чернігівського регіонального медіа-центру Міноборони України Вадима Мисника, з більшістю командирів військових частин зв’язок нині сталий. Відомо, що і куди треба везти. Ситуація ускладнюється тим, що динаміка проведення Антитерористичної операції дуже рухлива і дуже багато переміщень підрозділів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua