"Харківщину «накрили» ревізори"

Світлана ГАЛАУР
24 березня 2015

Міжвідомча комісія  (61 спеціаліст із різних міністерств і відомств), створена за розпорядженням Президента України, перевірятиме  роботу місцевих органів влади Харківщини за період  із 2010-го по 2014 рік включно.

Представляючи столичних ревізорів активу області, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін заявив,  що зацікавлений в тому, щоб перевірка була чесною і професійною. Ігор Райнін пообіцяв повну підтримку ОДА в роботі комісії і зажадав, щоб  керівники обласних підрозділів усю необхідну інформацію надавали оперативно й не застосовували в роботі з міжвідомчою комісією звичних раніше методів. А членів цієї комісії попросив не піддаватися на провокації. «Я проситиму міністрів замінити того чи того члена комісії, якщо бачитиму неформальне спілкування та неформальні домовленості», — підкреслив він.

 Перевірятимуть усі без винятку органи управління Харківщини, зокрема Харківську міську раду, облдержадміністрацію та місцеві ради. Матеріали з висновками комісії передадуть компетентним органам. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua