"Хіп-хоп конкуруватиме з баскетболом"

Наталія БІЛОВИЦЬКА
17 жовтня 2013

На Дніпропетровщині розпочав роботу перший в Україні селищний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх». Баскетбольне та міні-футбольне поле, столи для настільного тенісу, майданчики для пляжного волейболу з’явилися у селищі Ювілейне Дніпропетровського району.  Спортивний комплекс, відкритий у рамках програми голови Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра Колєснікова «Міцне здоров’я — успішне життя», одразу ж випробували танцюристи гуртків спортивного танцю та хіп-хопу.

Новий центр здоров’я не залишив байдужими як дітей, так і дорослих. Останні завзято взялися показувати майстер-клас молоді, вправно закидаючи м’ячі у баскетбольний кошик. Потім у баскетбол зіграли школярі, а обласна команда WORK-АУТ на новому обладнаному спортмайданчику виступила із показовими вправами.

— Програма «Міцне здоров’я — успішне життя» спрямована на те, щоб долучити до занять спортом кожного жителя нашого регіону, — пояснив  директор департаменту фізичної культури  і  спорту, сім’ї  та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Пшеничников. — Особливо це стосується молоді, яка  вже починає розуміти: спорт дає навички для того, щоб стати успішною людиною. Важливою складовою програми є забезпечення якісних умов для занять спортом». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua