"Хмельниччина зібрала 37 мільйонів гривень для військових"

25 грудня 2014

Підприємства, установи, громадські організації та волонтери Хмельниччини надали благодійної допомоги нашим військовим на суму майже 37 мільйонів гривень. Про це повідомив перший заступник голови обласної держадміністрації Олександр Симчишин. За його словами, на ці кошти придбано бронежилети, розвантажувальні жилети, кевларові шоломи, тепловізори, теплі речі, взуття, паливно-мастильні матеріали. Для наших хлопців, які перебувають у зоні АТО, також передано радіостанції, матраци та ковдри, броньовані автомобілі «Фольксваген» та «Ленд Ровер». Крім того, в області придбано казначейських зобов’язань «Військові» на суму 649 тисяч гривень.

Підприємства області за власні та зібрані кошти відремонтували 12 штатних одиниць військових транспортних засобів та військової техніки, а також техніку для потреб АТО на суму 1,6 мільйона гривень.

«Війна за незалежність — це війна кожного з нас. А з такими волонтерами, як нині в Україні, перемога буде за нами. Волонтерство — це покликання серця. А для людей, які займають якісь посади, — це обов’язок, помножений на поклик серця», — сказав Олександр Симчишин. 

Інна МИХАЙЛОВА
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua